Ποιοι ειμαστε

Καλωσορίσατε!

IMGP2829Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ιατρείο του Ενδοδοντολόγου Αλέξη Χαρίση. Το εξειδικευμένο ενδοδοντικό ιατρείο μας παρέχει εξαίρετες οδοντιατρικές υπηρεσίες με χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενδοδοντικής θεραπείας (απονεύρωσης) σε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον.

Η πίστη και το πάθος μας για την τελειότητα αντανακλούν στη δέσμευσή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως κόστους και χρόνου. Για αυτό το λόγο η θεραπεία είναι εξατομικευμένη στις ανάγκες του ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας.

Η όλη εμπειρία του ασθενούς από το αρχικό τηλεφώνημα και τη θεραπεία αυτή καθ’αυτή έως το τηλεφώνημα μετά τη θεραπεία και την επανεξέταση, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ευχάριστη, χαλαρωτική και φιλόξενη.

Νέες Τεχνολογίες

Το ιατρείο μας είναι  πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στην Οδοντιατρική και βοηθούν τον εξειδικευμένο οδοντίατρο (Ενδοδοντολόγο) να κάνει με περισσότερη ακρίβεια τη διάγνωση και την απονεύρωση (ενδοδοντική θεραπεία) του δοντιού.

Χρησιμοποιούμε χειρουργικό μικροσκόπιο (Global Surgical, USA)  ειδικό για οδοντιατρική χρήση, σε όλες τις φάσεις της απονεύρωσης (ενδοδοντικής θεραπείας). Το μικροσκόπιο καθώς και άλλα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μας επιτρέπουν να δούμε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της απονεύρωσης στο εσωτερικό του δοντιού σας, με μεγεθύνσεις έως και 20 φορές πάνω από το γυμνό μάτι.

Όλες οι αίθουσες επεμβάσεων διαθέτουν ειδική ψηφιακή ακτινογραφία ώστε να απεικονίζεται κάθε φάση της απονεύρωσης (ενδοδοντικής θεραπείας) σε ειδικές οθόνες (monitor) μπροστά σας. Το ειδικό λογισμικό (software) επιτρέπει σε εσάς και στον οδοντίατρό σας να δείτε όλες τις φάσεις της απονεύρωσής σας μέσω υπολογιστή. Παράλληλα, η ψηφιακή ακτινογραφία μαζί με τις ειδικές ποδιές ακτινοπροστασίας και τα τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονα ακτινογραφικά μηχανήματα μειώνουν στο ελάχιστο την έκθεση σας στην ακτινοβολία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μεγάλες τηλεοράσεις 47΄΄ βρίσκονται στη διάθεσή σας καθ’όλη τη διάρκεια του ραντεβού, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας είτε «σερφάροντας» στο διαδίκτυο, είτε προβάλλοντας την οθόνη του smartphone σας σε αυτές είτε παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία ή ντοκιμαντέρ είτε απλά ακούγοντας χαλαρωτική μουσική, κάνοντας την όλη εμπειρία της απονεύρωσης πραγματικά μοναδική!